Учителі  разом із учнями активно продовжують впровадження Української хартії вільної людини в школі.

Давайте згадаємо що це: Українська хартія вільної людини

В процесі впровадження у 7 класі відбулася просвітницька година на тему "Українська хартія вільної людини: основні принципи". Класний керівник  ознайомила учнів з основними тезами Хартії. Учні активно обговорювали основні принципи та наводили приклади втілення їх в повсякденне життя.  

Також планується перегляд презентації, яку готують учні 9 класу за  тезою: "Бути українцем"

Для   отримання інформації з даної теми,учням був запропонований плакат,з спеціальними QR-кодами, за допомо ... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: Shabynia | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (0)

Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.

10 грудня 2018 року в нашій школі проведено шкільну виставку – конкурс «Замість ялинки - зимовий букет». З метою пропаганди серед учнів бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно - прикладного мистецтва, які символізують та відображають регіональні традиції в народній творчості, відродження традицій у виготовленні народної іграшки, дідухів, різдвяної атрибутики як частки матеріальної і духовної культури народу. У конкурсі взяли участь 1-9 класи в номіна ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: Shabynia | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (0)