15:17
«Замість ялинки - зимовий букет»

Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.

10 грудня 2018 року в нашій школі проведено шкільну виставку – конкурс «Замість ялинки - зимовий букет». З метою пропаганди серед учнів бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно - прикладного мистецтва, які символізують та відображають регіональні традиції в народній творчості, відродження традицій у виготовленні народної іграшки, дідухів, різдвяної атрибутики як частки матеріальної і духовної культури народу. У конкурсі взяли участь 1-9 класи в номінаціях «Новорічна композиція», «Український сувенір», «Дідух, різдвяна атрибутика».

Кожен клас запропонував свою невеличку новорічну казку...  За висновком журі, всі композиції відображали святковий настрій та мали новорічне спрямування.

 

 

 

Найкращі роботи були відібрані до загальношкільної композиції

«Просимо, щоб ця зима

Нам тепла і миру принесла

Щоб Схід і Захід – усі українці

Співали славу Божій Дитинці»

Переглядів: 463 | Додав: Shabynia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar