16:43
Тиждень безпеки дорожнього руху
На виконання наказу управління освіти, молоді та спорту, а також з метою ознайомлення і закріплення знань з правил дорожнього руху у Жабинській ЗОШ з 19 по 23 листопада проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.
Ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на наших дорогах. Це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожньго руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватися правил дорожнього руху. Особливо це актуально тоді, коли середовище існування дитини перенасичено ризиком та небезпеками дорожньо-транспортних пригод. Тому постає нагальна потреба навчання дітей шкільного віку не тільки правилам дорожнього руху, а перш за все формування в них культури поведінки на дорозі. Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати людям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернення уваги суспільства до проблеми травматизму та смертності У нашій школі було проведено ряд заходів, присвячених Тижню безпеки дорожнього руху.
Класними керівниками проведено:
Ковбасюк О.П. - Ранкова зустріч "Поведінка на дорозі"
Гасюк М.Б. - Урок-гра "Ми маленькі пішоходи"
Долинна Н.Я. - Обговорення: "Правила дорожнього руху"
Семен Н.Р. - Практичне завдання "Укладання та обговорюання маршруту "Дім-школа-дім""
Макогонська О.І. - Виховна година "Обережність на дорогах"
Микитишин М.В. - "Як себе поводити під час ожеледиці"
Ковбасюк Г.О. "Життя дається тільки раз"
Проведено тематичну лінійку для учнів 5-9 класів «Безпека дорожнього руху: правові та організаційні аспекти». Завжди пам’ятайте, як важливо бути обачними на вулицях і дорогах. Адже вони приносять небезпеку, коли неуважні водії та пішоходи порушують Правила дорожнього руху! На кожному із перерахованих заходів, учні мали можливість взяти для себе не лише щось нове, а й продемонстувати власну обізнаність по правилам дорожнього руху.
Переглядів: 332 | Додав: Shabynia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar