В українському календарі з’явився ще один пам’ятний день, велике державне свято – День гідності та свободи. В рамках відзначення Дня Гідності і Свободи 21 листопада у школі проведений виховний захід, присвячений Героям Небесної Сотні.

  

Учні школи  згадували події Майдану, декламували вірші про рідну Україну, загиблих героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Цей виховний захід  допоміг учням зрозуміти, що без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності – віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може відчувати себе повноправним її громадянином.

Переглядів: 379 | Додав: Shabynia | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)

На виконання наказу управління освіти, молоді та спорту, а також з метою ознайомлення і закріплення знань з правил дорожнього руху у Жабинській ЗОШ з 19 по 23 листопада проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.
Ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на наших дорогах. Це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожньго руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватися правил дорожнього руху. Особливо це актуально тоді, коли середовище існування дитини перенасичено ризиком та небезпеками дорожньо-транспортних пригод. Тому постає нагальна потреба навчання дітей шкільного віку не тільки правилам дорожнього руху, а перш за все формування в них культури ... Читати далі »
Переглядів: 331 | Додав: Shabynia | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)